Tu eşti Creatorul Realităţii tale

Înţelegerea, receptarea şi transformarea de Sine pornind de la problemele personale.

Ai aprins flacăra suferinţei şi vrei să scapi de acele experienţe neplăcute care îţi provoacă suferinţa? Doreşti să te schimbi şi să-ţi schimbi evenimente din viaţa ta; în timp ai luat deja decizii şi practici diverse tehnici prin care utilizezi gândirea pozitivă, faci afirmaţii, etc., dar ai constatat că în multe din situaţii rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor sau a efortului depus… suferinţa reapare sau schimbarea nu este cea dorită. Retrăieşti experienţele considerate “rele“, reapar stări negative şi nu prea mai ştii ce să faci, emoţii care te copleşesc, pe care le reprimi, le negi  sau le pui deoparte pentru mai târziu.

Tehnicile mai sus pomenite, sunt metode mentale şi încercări ale minţii noastre prin care ne sugestionăm că totul va fi/este bine; dar că noi creăm totul în polaritate: luăm deciziile prin alegerea uneia  din două posibilităţi, judecând situaţia ca avantaj/dezavantaj  conduşi de tiparele noastre subconştiente. Practic, aceste metode sunt doar nişte încercări ale minţii noastre prin care încercăm să mascăm ceea ce creem în momentul de ACUM, pentru că însăşi natura polarităţii este să creeze succesiv evenimente de tip bine/rău.

Participand la workshopurile transformationale de channeling cu Vywamus:

– vei conştientiza că nimic nu se poate schimba  în sensul profund al schimbării, până când nu ne recunoaştem pe noi înşine ca fiind creatorii şi ai acelor experienţe care ne provoacă suferinţa, creatorii şi ai acelor experienţe de care noi vrem să scăpăm.

– vei învăţa să deosebeşti creaţia făcută în polaritate (dualitate) de creaţia conştientă în toate planurile. Dar să recunoaştem că şi polaritatea este o alegere, dar că e o alegere care ne limitează în creaţia noastră conştientă!

– vei învăţa că Creaţia conştientă nu are nimic de-a face cu mintea; mintea  este cea care vrea să ştie exact cum arată manifestarea şi modul în care doreşte să apară în exterior creaţia, deci limitează procesul creator, pentru că ea poate exprima doar ceea ce deja ştie sau a experimentat.

– vei învăţa despre Creaţia care este dincolo de polaritate, cea care se naşte dintr-un câmp unificat al tuturor posibilităţilor rezultat din alegerile proprii. În acest sens, mai degrabă vom vorbi despre deschiderea unui spaţiu necunoscut pentru bogăţia variantelor de experimentat!

– vei învăţa să te deschizi în faţa necunoscutului; în loc să considerăm necunoscutul ca pe un duşman îl vom utiliza ca pe o mare oportunitate de exprimare a Sinelui spre a ne dărui cadourile create, ca noi să ne experimentăm ceea ce suntem cu adevărat şi a ceea ce alegem să fim, ca Fiinţe întrupate şi creatoare.

Pentru a ajunge la Gradul de Măiestrie vom lucra cu Vywamus şi vom deschide un spaţiu în care ne vom întâlni cu noi înşine, vom vindeca durerile noastre profunde şi îl vom elibera pe Maestru nostru interior, care stă adânc ascuns în interiorul nostru. În felul acesta, calea spre a redobândi Măiestria proprie poate  fi comparată ca un experiment în care percepem că tot ce ne înconjoară ne este un sprijin real în evoluţia noastră şi exteriorul este doar o reflectare a dinamicii noastre interioare în planul emoţional.

Produse: Workshop

Close
Go top