CINE ESTE VYWAMUS?

Vywamus & Christian

CINE ESTE VYWAMUS?

Vywamus este o Mare Entitate de Lumina(Non-Fizica), un Invatator spiritual din dimensiunile inalte, care isi  focalizeaza lucrarea cu oamenii pe Umbra  Sinelui. Este un mare specialist in transformarea negarilor si  integrarea tuturor aspectelor Sinelui. Noua oamenilor, ne arata o noua perspectiva asupra Creatiei cu scopul de a ne ajuta sa constientizam ca  fiecare din noi in parte este Creatorul tuturor experientelor pe care le traieste.

Modalitatile  de  predare si de constientizare, cat si rezultatele sunt revolutionare , deschizandu-ne fiecaruia posibilitatea de a “naste” o noua creatie  in viata personala cat si in plan global.

CUI I SE ADRESEAZA VYWAMUS?

Cu Vywamus poate lucra oricine, indiferent de personalitate, indiferent de varsta si de statut social,  indiferent de religie, credinte sau de experiente spirituale anterioare.

Vywamus preda folosind cuvinte si expresii adaptate vremurilor noastre Constiinta Creatoare si Constiinta de Unitate (Christica), adica ne reaminteste ceea ce acum 2000 de ani  propovaduia Iisus: ca noi suntem Unul cu Tot. Vywamus ne provoaca sa  gandim si sa simtim ce inseamna cu adevarat sa fim Unul cu Totii, si sa luam serios ceea ce a spus Iisus: “tot ceea ce am facut Eu, puteti face si voi, si chiar mai mult decat atat!”

Cu alte cuvinte, Vywamus ne da o sansa sa integram ceea ce de 2000 de ani am refuzat sa acceptam prin  procesul de separare.

CINE ESTE MANUEL CHRISTIAN MAURER?MANUEL CHRISTIAN MAURER

  • Psihoterapeut în Berlin, Germania
  • Lucrează din 2002  la Centru Vywamus din Berlin pentru evoluţia personală
  • Channel conştient pentru Vywamus din 2003
  • Din 2007 oferă în Romania workshop-uri transformative şi terapii channeling cu Vywamus
  • Membru al Academiei de Hipnoză din Germania
  • Terapeut acreditat în Medicina Biomagnetică a dr. Goiz
  • Terapeut de Noile Constelaţii Sistemice după Bert Hellinger

Produse: Centru VYWAMUS

Close
Go top