Bio-Magnetoterapia

Bio-Magnetoterapie, metoda Dr. Isaac Goiz Duran din Mexic

Bio-Magnetoterapie  metoda Dr. Isaac Goiz Duran din Mexic,cunoscuta sub numele de:

PERECHEA BIO-MAGNETICA

Bio-Magnetoerapia face parte din grupul de terapii complementare neinvazive, vibrationale care asigura o vindecare holistica a omului. Metoda consta in aplicarea  magnetilor in pereche,  pe corp in puncte Bio-magnetice denumite BMP, cu scopul de a restabili echilibrul electromagnetic. O data restabilit echilibrul, in mod natural, se obtine implicit o re-echilibrare a ph-ului care conduce la  auto-reglarea organismului si a functiilor vitale a acestuia.

O sedinta de testare a punctelor de potential care genereaza cauza bolii sau disfunctionaliatii si de anulare a  polaritatii BMP-urilor dureaza cca 90 minute.

Din practica, in functie de potentialul depistat BMP, numarul de sedinte recomandat este de 3, la un interval de cca. 1 saptamana intre ele.

Chiar dupa prima sedinta corpul intra intr-un proces accelerat de dezintoxicare, fiind necesar un consum sporit de apa pura sau ceaiuri care sa ajute eliminarea toxinelor.

Beneficii obtinute in urma Bio-Magnetoterapiei

-inlaturarea mediului infectios, inflamator, micotic sau parazitar

-normalizarea circulatiei sanguine

-cresterea nivelului de oxigenare celulara

-creste sinteza de colagen

-creste sinteza ARN-ului (acidului ribonucleic)

-se reface calusul osos mult mai rapid

-creste nivelul de asimilare a calciului in oase

-este stimulata formarea proteinelor in tesuri

-in cazul bolilor grave se constata o ameliorare a starii de sanatate si instalarea unei stari de bine

Grupe de afectiuni tratabile/ameliorate prin Bio-Magnetoterapie

-dereglari hormonale

-infectii si inflamatii recidivante

-afectiuni dermatocosmetice

-afectiuni degenerative si afectiuni metabolice

-parazitoze, micoze

-afectiuni ale sistemului nervos

-afectiuni ale aparatului circulator cu preponderenta cel periferic

-afectiuni ale sistemului imunitar

-in recuperare fizica dupa diverse afectiuni sau interventii

-antiaging

-alergii

-intoxicatii diverse inclusive cele cu metale grele

-tumori

-dureri care au cauze necunoscute

-in preventii ale aparitiei bolilor, in situatii de stres prelungit, oboseala si epuizare fizica

-disfunctii ale organelor

 

Clasificarea facuta de dl. Doctor Isaac Goiz Duran punctelor pereche( pe scurt BMP) este urmatoarea:

  1. BMP obisnuite in care sunt identificate microorganisme patogene: virusi in pereche cu bacterii sau ciuperci(fungii) in pereche cu paraziti
  2. BMP special in care sunt modificari ale tesuturilor
  3. BMP disfunctionale  care afecteaza glandele hormonale
  4. BMP rezevor in care  se gasec in stare latenta potentiale de agenti patogeni , care se manifesta ca imbolnavire atunci cand se ajunge in starea de modificare a ph-ului.

Conform studiilor si experientei  Domnului Dr. Isaac Goiz Duran aceste asocieri dintre virusi/bacterii si ciuperci/paraziti sunt cauza deteriorarii sanatatii noastre si aparitia bolilor in cele mai multe dintre cazurile medicale. Desemenea faptul ca in cele mai multe cazuri aceste microorganisme nu sunt analizate de analizele bioclinice uzuale, nici nu este depistata prezenta lor in organism si tratamentele aloptate nu includ masuri de inlaturarea lor.

Terapia cu magneti este una dintre cele mai vechi si eficiente terapii cunoscute pe Pamant si si-a dovedit eficienta o data cu trecerea timpului.

Cercetarile recente dovedesc ca toate  reactiile organismelor vii au componeta chimica si cea Bio-magnetica; practic viata in nu se poate dezvolta in absenta campului magnetic si fiecare celula emite propriul camp electromagnetic, care in stare de sanatate genereaza un ph al sangelui usor alcalin(7,34). Existenta cotidiana ne expune la  stres, la agenti poluanti, la sentimente si ganduri negative, trecem prin traume, avem  obiceiuri nocive conduc la un dezechilibru la acestui camp care va genera dezechilibrarea ph-ului metabolic. Lumea medicala este déjà  de acord ca imbolnavirea este generata de un ph acid al sangelui si  recomanda ca alimentele care genereaza aciditate metabolica  sa fi eliminate din obiceiurile zilnice.

Domnul Doctor Isaac Goiz Duran a descoperit ca dezechilibrarea  ph-ului genereaza in corpul uman  aparitia a 2 puncte pereche cu ph identic egal si opuse ca polaritate care comunica intre ele( ca un bio-magnet), generand un camp magnetic diferit de cel al corpului sanatos, camp ce  conduce la un dezechilibru hormonal sau disfunctia unui organ, deci produce  imbolnavirea. Cele 2 puncte au fost denumite Pereche Bio-Magnetica, iar metoda care ii poarta numele Domnului  Doctorul Goiz , in mod practic urmareste restabilirea campului electromagnetic prin anularea polaritatii din cele 2 puncte care sunt specifice fiecarei boli, afectiuni sau dezechilibru. In felul acesta  se anuleaza cauza generatoare de suferinta sau boala si corpul isi restabileste in mod natural functionarea, deci vindecarea.

Daca este sa evidentiem prin ce difera metoda Perechii Bio-Magnetice de o terapie uzuala cu magneti, sau de efectele  dobandite prin purtarea bijuteriilor cu magneti, ar fi de mentionat:

-aplicarea magnetilor prin metoda”clasica” este astfel: pentru efect antiinflamator  se aplica pe locul de tratat polul pozitiv al magnetului, iar pentru efect analgezic se aplica polul  negativ. In acest caz sunt utilizati magneti de flux cuprins intre 50 si 500 Gauss;

-magnetii aplicati in bijuterii, ajung in contact cu pielea doar in polaritatea in care au fost montati;

-in cazul utilizarii perechii de magneti aplicarea se face in polaritate inversa, adica pe  punctul testat pozitiv se aplica polaritatea negativa, iar pereche care manifesta polaritate negativa se aplica magnetul cu polul pozitiv. In felul acesta rezulta neutralizarea celor 2 puncte si anularea campului electromagnetic produs intre ele, generand vindecarea. Se utlizeaza magneti cu fluxul magnetic incepand de la  1000 Gauss si pot ajunge la  perechi de magneti de pana la 50.000 Gauss.

Manuel Christian Maurer este acreditat ca terapeut autorizat in Germania la D.G.H., fiind instruit in aceasta terapie personal de catre Dl. Dr.Isaac Goiz Duran, in Germania.

Bio-Magnetoterapia este o terapie complementara si  nu pretinde sa inlocuiasca tratamentul medical, putand fi utlizata ca suport  in tratamentele medicale alopate.

Toate drepturile sunt rezervate, © Manuel Christian Maurer si Centrul Vywamus Romania

Bio-Magnetoterapia – descarca document
Bio-Magnetoterapia – descarca flyer

Produse: Bio-Magnetoterapia

Close
Go top