ALCHIMIA SINELUI

Viata fiecaruia este marcata de suferinta, lipsa, vinovatie, rusine, frica, boala, etc. Ceea ce este la nivelul profund, incostient, acele aspecte negate sau emotii reprimate incep sa se manifeste instantaneu.

Apropierea anului 2012 si a Pamantului de Centura Fotonica face ca agitatia din jurul nostru si accelerarea timpului sa fie din ce in ce mai evidente. Peste tot auzim: „Treziti-va! Treziti-va!”

Pe masura ce cantitatea de Lumina pe Pamant creste, se creaza un nou cadru energetic in care trezirea se poate manifesta in mod firesc, dar ca oamenii  sunt  inca nelamuriti(confuzi) cum se pot descurca cu noua energie si se confrunta cu o mare problema: care este orientarea in acest proces de trezire?

Viata fiecaruia este marcata de suferinta, lipsa, vinovatie, rusine, frica, boala, etc. Ceea ce este la nivelul profund, incostient, acele aspecte negate sau emotii reprimate incep sa se manifeste  instantaneu; iar Lumina in cantitate din ce in ce mai mare face tot mai vizibil cea ce mintea umana considera a fi o creatie gresita, nicidecum nu elimina in mod automat aceste manifestari.

Toate aceste manifestari au in spate o dinamica emotionala inconstienta, iar aceste experiente pot fi schimbate doar dupa ce este constientizata dinamica emotionala care le provoaca. In procesul personal de trezire, fiecare om este provocat sa se recepteze pe sine ca fiind creatorul propriilor experiente, indiferent de ce experimenteaza,  judecat de minte ca fiind bun sau rau.

Daca esti dornic sa-ti schimbi viata si alegi sa faci aceasta experinta de a te transforma, daca esti pregatit sa afli adevarul despre tine insuti, Vywamus te va sprijini si pe tine!  Pe parcursul workshop-ului, lucrand in energia lui Vywamus, se ofera un spatiu sigur si sacru, unde exista sanse reale sa fie constientizate si vindecate cauzele durerilor profunde si negate de eoni de timp. Lucrand cu Vywamus se pot intelege la nivel emotional si mental superior experientele  repetate inconstient de atatea ori si care  au provocat atata suferinta. Chemandu-l pe Vywamus ca sprijin in procesul de trezire el vine cu  ajutor in constientizarea creatiei fiecaruia in momentul ACUM.

Vywamus prin Manuel Christian Maurer in calitate de Channel, abordeaza  intr-un mod revolutionar, utilizand  tehnici de clarificarea tiparelor constientizate sau incostiente, elemente de psihodrama si constelatii familiale, tehnici care concura la constientizare in toate planurile – fizic, mental, emotional si spiritual.

Prin aplicarea in practica de zi cu zi a  tehnicilor si a instrumentelor spirituale(tools) pe care Vywamus le pune la dispozitie se poate  experimenta un salt quantic in toate planurile (fizic, emotional, mental si spiritual). De asemnea,  aceste instrumente(tools) pot fi esentiale pentru supravietuire in anii care urmeaza!

Vino si fii pregatit sa afli ca lucrurile stau altfel decat te asteptai, indiferent cat de multe “stie” mintea ta!

“A sti” nu inseamna  “a fi constient”  !

Produse: Centru VYWAMUS

Close
Go top